Stipendije za školsku godinu 2014/2015 [fr]

Novčana potpora* za školovanje u francuskoj ustanovi u inozemstvu u vidu stipendije odobrava se obiteljima s nedostatnim prihodima. Ona pokriva, u cjelosti ili djelomično, troškove upisa i školovanja djeteta.

Obrazac za prijavu se može dobiti u dotičnoj školi, konzularnom odjelu Francuskog veleposlanstva ili se može učitati ovdje:

- Brošura (na francuskom) (ppt 916 ko)
- Potrebni dokumenti (na francuskom) (pdf 21,8 ko)
- Formular za prijavu (na francuskom) (doc 154,5 ko)
- Reforma školskih stipendija (na francuskom) (pdf 563,5 ko)

ROK ZA PREDAJU PRIJAVA JE = = PETAK 28. VELJAČE 2014. = = .

Konzularni odjel moli da se obratite g. THIEBAULTu, prvenstveno putem maila (jerome.thiebault(a)diplomatie.gouv.fr), a u nemogućnosti putem telefona (tel. 01 48 93 600), radi ugovaranja termina predavanja popunjene prijave i radi provjere prikupljenih potrebnih dokumenata.

Zbog produljenog postupka obrade prijava poradi reforme, = = NEPOTPUNE PRIJAVE BIT ĆE ODBIJENE= = TE NIJEDNO KAŠNJENJE NEĆE BITI PRIHVAĆENO.

* Potpora se odnosi na djecu vrtičke i mlađe školske dobi koja posjeduju francusko državljanstvo i koja su upisana u registar francuskih državljana koji prebivaju u inozemstvu. Osim toga, bar jedan od roditelja mora prebivati u zemlji u kojoj se pohađana školska ustanova nalazi.

Zadnja izmjena dana 26/02/2014

Povratak na vrh