Stipendije za školsku godinu 2015/2016 [fr]

Novčana potpora* za školovanje u francuskoj ustanovi u inozemstvu u vidu stipendije odobrava se obiteljima s nedostatnim prihodima. Ona pokriva, u cjelosti ili djelomično, troškove upisa i školovanja djeteta.

Obrazac za prijavu se može dobiti u dotičnoj školi, konzularnom odjelu Francuskog veleposlanstva ili se može učitati ovdje:

- Brošura (na francuskom) (ppt 925 ko)
- Potrebni dokumenti (na francuskom) (doc 38,5 ko)
- Formular za prijavu (na francuskom) (doc 114,5 ko)
- Reforma školskih stipendija (na francuskom) (pdf 563,5 ko)

ROK ZA PREDAJU PRIJAVA JE = = PETAK 6. OŽUJKA 2015. GODINE U 12 sati i 15 minuta= = .

Konzularni odjel moli da se obratite gđi. Mariji CANJAR na broj telefona 01 48 93 600 radi ugovaranja termina predavanja popunjene prijave i radi provjere prikupljenih potrebnih dokumenata.

= = NEPOTPUNE PRIJAVE BIT ĆE AUTOMATSKI ODBIJENE= = TE NIJEDNO KAŠNJENJE NEĆE BITI PRIHVAĆENO.

Konzularni savjetnik kojeg ste izabrali 25. svibnja 2014. godine, gđa Florence NIGRON - DAUTOVIC, po prvi puta će sudjelovati na sastanku Konzularnog vijeća za školske stipendije (CCB) umjesto g. Louisa SARRAZINa, nekadašnjeg savjetnika AFE (Skupština francuskih državljana u inozemstvu) zaduženog za ovu izbornu jedinicu.

Podsjećamo da ovo Konzularno vijeće u prvom ciklusu pregledava :

  • prijave koje su po prvi puta uputile obitelji s prebivalištem na području izborne jedinice Zagreb prije objave kampanje,
  • prijave za produljenjem stipendije .

* Potpora se odnosi na djecu vrtičke i mlađe školske dobi koja posjeduju francusko državljanstvo i koja su upisana u registar francuskih državljana koji prebivaju u inozemstvu. Osim toga, bar jedan od roditelja mora prebivati u zemlji u kojoj se pohađana školska ustanova nalazi.

Zadnja izmjena dana 07/05/2015

Povratak na vrh