• Sastanak na vrhu "Paris-Balkans 2016" (4. srpnja 2016.)

  30. lipnja 2016

  Sastanak na vrhu "Paris-Balkans 2016" (4. srpnja 2016.)

  Francuska je domaćin ovog sastanka koji će okupiti Albaniju, Bivšu Jugoslavensku Republiku Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Crnu Goru, Srbiju te 5 zemalja EU koje su sudjelovale na sastanku u Beču 2015. (Njemačka, Austrija, Hrvatska, Italija i Slovenija). Glavne teme će biti razvoj prometne i energetske infrastrukture te inicijative u korist mladih.

 • Kratki programi stručnog usavršavanja (CISAP) ENA 2016.

  28. lipnja 2016

  Kratki programi stručnog usavršavanja (CISAP) ENA 2016.

  Za programe koji se održavaju u drugom semestru 2016. godine, zainteresirani kandidati mogu poslati prijavni obrazac, svoj životopis i motivacijsko pismo najkasnije do 15. srpnja 2016. godine na adresu Francuskog veleposlanstva u Zagrebu (Hebrangova 2).

 • Francuska ugošćuje najbolje od europskog nogometa !

  8. lipnja 2016

  Francuska ugošćuje najbolje od europskog nogometa !

  Tijekom završne faze natjecanja UEFA Euro 2016, od 10. lipnja do 10. srpnja, Francuska će ugostiti više od 1,5 milijuna posjetitelja iz cijelog svijeta.

  Vijesti

  Hrvatski zaposlenici: istek prijelaznog razdoblja 1.7.

  Prijelazno razdoblje pristupa francuskom tržištu rada za hrvatske državljane, uvedeno u trenutku ulaska Hrvatske u Europsku uniju, istječe 1. srpnja 2015. godine.

  Platforma France Alumni Croatie

  Ova društvena mreža, namijenjena svim hrvatskim građanima koji su boravili u Francuskoj radi studija ili stručnog usavršavanja, omogućuje im međusobnu komunikaciju, pristup ponudama za stručno usavršavanje, informacije o stipendijama, ponudama za posao itd.

  Gdje se nalazimo?

  Uvećati kartu

  Facebook Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj

  Korisni linkovi

  JPEG PNG
  PNG Label Qualité Français langue étrangère - GIF
  Institut français de Zagreb - JPEG JPEG
  JPEG JPEG
  JPEG