• Međunarodni specijalistički programi u organizaciji ENA-e

  30. studenog 2016

  Međunarodni specijalistički programi u organizaciji ENA-e

  U 2017. godini, Francuska škola za javnu upravu (ENA) nudi 30 programa CISAP (od kojih je 8 na engleskom jeziku) namjenjenih zaposlenicima u javnoj upravi ili javnim tvrtkama koji se žele usavršiti na pitanjima iz područja europske i međunarodne tematike. Zainteresirani kandidati mogu poslati prijavni obrazac, svoj životopis i motivacijsko pismo najkasnije do 20. siječnja 2017.

 • Natječaj za programe iz umjetnosti i arhitekture u Francuskoj

  28. studenog 2016

  Natječaj za programe iz umjetnosti i arhitekture u Francuskoj

  Na internetskim stranicama CampusArt.org mogu se naći informacije o studijima iz umjetnosti (likovna umjetnost, dizajn, vizualna komunikacija, moda, glazba, unutarnja arhitektura...). Izbor studija popraćen je brzim i interaktivnim postupkom prijave koje se zaprimaju najkasnije 15. veljače 2017.

 • Goût de/Good France, 21. ožujka 2017.

  25. studenog 2016

  Goût de/Good France, 21. ožujka 2017.

  Goût de / Good France okupit će le 21. ožujka 2017. više od 2 000 chefova na 5 kontinenata koji će slaviti francusku gastronomiju. Svi su chefovi pozvani da sudjeluju u ovom svečanom događanju, a mogu se kandidirati na stranici Goût de / Good France do 13. siječnja 2017.

 • Predaja vjerodajnica Predsjednici RH

  3. studenog 2016

  Predaja vjerodajnica Predsjednici RH

  Veleposlanica Corinne Meunier i veleposlanik Philippe Meunier, zajednički akreditirani u Republici Hrvatskoj, predali su svoje vjerodajnice predsjednici Republike Hrvatske, gospođi Kolindi Grabar-Kitarović, 3. studenog 2016. (Foto: Ured Predsjednice RH/Domagoj Opačak)

  Vijesti

  Hrvatski zaposlenici: istek prijelaznog razdoblja

  Prijelazno razdoblje pristupa francuskom tržištu rada za hrvatske državljane, uvedeno u trenutku ulaska Hrvatske u Europsku uniju, isteklo je 1. srpnja 2015. godine.

  Platforma France Alumni Croatie

  Ova društvena mreža, namijenjena svim hrvatskim građanima koji su boravili u Francuskoj radi studija ili stručnog usavršavanja, omogućuje im međusobnu komunikaciju, pristup ponudama za stručno usavršavanje, informacije o stipendijama, ponudama za posao itd.

  Gdje se nalazimo?

  Uvećati kartu

  Facebook Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj

  Korisni linkovi

  JPEG PNG
  PNG Label Qualité Français langue étrangère - GIF
  Institut français de Zagreb - JPEG JPEG
  JPEG JPEG
  JPEG